/home/infocar/domains/infocar.com.ua/public_html2/cache/news/33934.htm Водитель Mercedes’а крымского спикера стал виновником ДТП (Авто-Новости от InfoCar.com.ua)

НОВОСТИ MERCEDES

Вход | Регистрация | Стартовой | В Избранное | PDA
Mercedes
ГЛАВНАЯ
Продажа новых Mercedes
» автосалоны » модели и цены
Продажа б/у Mercedes
» поиск авто » продать
Тюнинг Mercedes
» статьи » галерея
Все о Mercedes
» новости » история марки
» архив моделей » тест-драйвы
» отзывы
Мультимедиа
» обои
Обслуживание
» запчасти » автошины
Весь мир авто на InfoCar

Водитель Mercedes’а крымского спикера стал виновником ДТП

14 сентября 2009
Оставить коментарий Версия для печати Отправить другуRSS - лист новостей Добавить в TwitterTwitter
Источник: Корреспондент.net{SOURCE2}  Оставить коментарийКоментарии Тэги:  ДТП
КОМЕНТАРИИ К НОВОСТИ

Віктор Борківський: Загроза національній безпеці (13:57 14.09.2009)
Пянство у рядах працівників МВС - це лихо для України, бо не в усіх працівників сисиеми МВС жінки є добитчицями, самому потрібно якось грошики на пянку добувати. А це можливо лише здобувати через хабаровзявство та шахрайство при виконані службових обовязків. Благо-діло, бо Міністр Луценко заявив, що своїх не здає. І ЦЕ ДІЙСНО ТАК. Він дійсно не "здає" працівників ДАІ і слідства, які відверто вчинили грубе порушення наказу Міністра внутсправ щодо обовязкового медобстеження водія, ба, навіть допомогли втекти з місця ДТП, І. Васильченко від якої різко пахло спмртним. Тобто, 14.11.06р трапилося ДТП за участю помічника судді Луценка Васильченко, при цьому постраждав Луценко. Від Васильченко несло перегаром, але міліціянти, замість обовязкової доставки її до нарколога для обовязкового обстеження технічними засобами на предмет спяніння, допомогають їй втекти з місця ДТП. І пішла-поїхала суцільна фальсифікація процесуальних документів. І ось, що пише Міністр Луценко на звернення нардепа України з вимогою провести перевірку факту порушення наказу МВС щодо обовязковості мед обстеження. Міністр пише, що Васильченко було госпіталізовано, у той час як вона сама дає свідчення у протокол допиту, що її знайома Н. Лаврук, яка прибула на виклик Васильченко, домовилася із міліцією щоб ті відпустили Васильченко. Надалі ще дивніше.
Міністр пише, що згідно наказу, який підписаний трьома Міністрами, зацікавлкена особа можа сам пройти медобстеження, тому Васильченко згодом пройшла його з власної ініціативи, а значить його підлеглі вслід за Лозинським мають отримати ордени від Луценка.Це було б смішно, якби не торкалося долі людини, яку міліція готовить відповідати за Васильчненко, яку Президент призначив суддею, і від нього приховали, що є кримінальна справа, яко не доведена до кінця.Васильченко пройшла медогляд не технічними засобами шляхом забору, калу, мочі, крові, слини, слизу з губ, поту з обличчя і рук, як це вимагаї Наказ, а шляхом принюхування до неї нарколога. Так Міністр Луценко намагається перевести грубе порушення закону його підлеглими на якийсь дрібязок.
З кримінальної справи слідчі вкрали оригінали як електронних носіїв фотографій з місця ДТП, так і самих фотографій та відеозйомки, авле Міністр бреше, що це таємниця. Якби я завчасно не викупив фотографій і копії електронних носіїв - пройшли б експертизи на підставі сфальшованих слідчим ретушуванням фотографіях. Мало того, Васильченко пише у згадуваному протоколі допиту, що її автомобіль правим переднім кутом врізався у лівий передній кут зустрічного автомобіля, що прямо вказує на її вину. Тому слідчий пише експертам завдання на проведення експертизи, у якому бреше, що Васильченко зіткнулася переднім лівим кутом з переднім лівим кутом зустрічного автомобіля. Так на світ появляються фальшиві експертні висновки, але Міністр Луценко неначе не чує про це. Усе це мабуть тому, що увесь час зловживає спиртними напоями і матюкається з похмілля, а думи про розсол заважають сконцентруватися на виконанні службови
ответить

Имя*:   E-mail: (СПАМ)
Тема:
Ваш коментарий* (осталось символов: 3000)
Повторите код*:   
Размещение информации| Информеры | PDA-версия | |